LOOPHULPMIDDELEN

Loophulpmiddelen

 

Er bestaan allerlei praktische loophulpmiddelen die ervoor kunnen zorgen dat het lopen voor u net iets makkelijker gaat. Het kan zijn dat u tijdelijk een hulpmiddel nodig heeft, bijvoorbeeld tijdens een revalidatie, maar het is ook mogelijk dat u standaard een hulpmiddel nodig heeft om mobiel te blijven. Er zijn verschillende loophulpmiddelen verkrijgbaar. U kunt hierbij denken aan rollators, rolstoelen en looprekken maar ook wandelstokken of krukken. Daarnaast zijn er ook verschillende aanpassingen mogelijk wanneer u een trap in huis heeft. Een voorbeeld hiervan zijn extra traptreden of een speciale leuning waarmee u via de trap makkelijker naar boven of naar beneden kunt gaan. Cadeecare beschikt over een ruim assortiment loophulpmiddelen in verschillende maten en prijscategorieën, zodat er ook altijd een middel is dat het beste bij u past. Wanneer u hier vragen over heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij voorzien u dan graag van de juiste informatie.

 

Rollator

 

Wij hebben verschillende rollators in ons assortiment. Dit zorgt ervoor dat er ook altijd een rollator is die het beste bij u past. Heeft u een kleine woning, maar wilt u zich toch makkelijker kunnen verplaatsen? Dan is een makkelijke 3-wiel rollator wellicht iets voor u. deze rollator is makkelijk opklapbaar en heeft een afneembare winkeltas. Daarnaast zijn de duwhandvaten verstelbaar in hoogte. Bent u op zoek naar een rollator waarop u uw onderarmen kunt ondersteunen tijdens het lopen? Dan kunnen wij u daar ook bij helpen. Ook hebben wij rollators met een zachte zit zodat u een rustpauze kunt nemen wanneer u dit nodig heeft. Rollators met een zit en een rugsteun zijn eveneens mogelijk bij ons. Deze rugsteun voorkomt dat u naar achteren valt wanneer u even een rustpauze neemt. Bij alle rollators zijn de duwstangen in hoogte verstelbaar zodat hij altijd perfect bij u past.

 

Looprekjes

 

Heeft u liever een looprekje in plaats van een rollator? CadeeCare kan u daar ook bij helpen. Wij beschikken over twee verschillende looprekken die allebei erg comfortabel zijn. Het ene model is een klassiek model dat in hoogte verstelbaar is zodat het altijd past bij uw lichaamslengte. Dit looprek is tevens articulerend te gebruiken; hierbij heft u de ene kant op en loopt de andere kant met u mee. Het andere looprekje is erg licht doordat het gemaakt is van aluminium maar wel de nodige stabiliteit geeft tijdens het lopen. Dit model heeft een laag opdrukhandvat zodat u makkelijker omhoog kunt komen, en een hoger gelegen handvat die u kunt gebruiken wanneer u gaat lopen. Daarnaast is dit model zo gemaakt, dat hij ook perfect over het toilet heen past. Dit komt omdat de middelste verbinding bewust hoger is geplaatst. Op deze manier is het voor u een stuk aangenamer om naar het toilet te gaan.