DREMPELHULPEN

 

Drempelhulpen

Tegenwoordig zijn de meeste woningen of bedrijfspanden voorzien van drempels of dorpels. Dit kan erg lastig zijn op het moment dat u of uw collega’s/cliënten slecht ter been zijn. Denk hierbij aan het gebruik van een rollator, scootmobiel of rolstoel. CadeeCare kan u uitkomst bieden door het gebruik van drempelhulpen toe te laten passen in uw woning of bedrijfspand. Deze drempelhulpen zorgen ervoor dat er een soepele overgang ontstaat van de vloer naar de drempel. CadeeCare heeft hierin een breed assortiment en zijn verkrijgbaar in diverse soorten materialen. Laat u goed informeren welke drempelplaat geschikt is voor uw huis of bedrijfspand.

 

Modulaire drempelhulpen

Zodra u een drempelhulp nodig heeft voor de ingang van uw huis, bedrijfspand, zorginstelling of winkel raden wij het aan om te kiezen voor een modulaire drempelhulp. Dit product bestaat uit losse onderdelen die eenvoudig in elkaar te zetten zijn. Dit betekent dat deze drempelhulpen voor iedere situatie toepasbaar zijn aangezien ze in diverse hoogtes te verstellen zijn. Daarnaast kunt u het hulpmiddel uitbreiden door gebruik te maken van onze CadeeCare maatwerk service of de diverse verbredingsets. Naast de makkelijke montage en uitbreiding bieden ze ook uitkomst voor diverse weersomstandigheden. Deze platen zijn namelijk volledig voorzien van anti slip noppen, zo hoeft u zich tijdens regenachtige dagen geen zorgen te maken of u uw woning, pand of winkel in kunt komen. Want u heeft namelijk net zoveel grip met uw rollator of scootmobiel als tijdens de droge dagen. Tot slot zijn onze modulaire drempelhulpen duurzaam, ze zijn gemaakt van kunststof en is voor 95% recyclebaar.

 

Rubberen drempelhulpen

Ook de rubberen drempelhulpen zijn zeer geliefd voor buiten aangezien deze ook in het bezit zijn van antislip. In dit geval zijn het geen noppen maar antislip ribbels. Ook zijn ze vaak voorzien van schuine zijvlakken. Dit betekent dat u met uw rollator, rolstoel of scootmobiel uw drempel kunt benaderen vanaf driezijdes. Dit is ook erg handig op het moment dat u de drempel niet gemakkelijk van voren kunt benaderen omdat u geen genoeg ruimte heeft om bijvoorbeeld in te draaien met uw scootmobiel. Verder zijn de rubberen drempelhulpen zeer gemakkelijk te bevestigen met een dubbelzijdige kleefstrip. Deze kleefstrip is uiteraard van zeer hoge kwaliteit waardoor de drempels stevig en veilig blijven liggen. Omdat niet alle situaties hetzelfde zijn biedt CadeeCare ook maatwerk aan. Daarbij komen wij graag eens een kijkje nemen bij u op locatie om zo te bepalen welke hulpmiddel geschikt is voor uw drempel of dorpel. Daarbij staat veiligheid voorop en denken wij mee over elke situatie.

 

Aluminium drempelplaten

Hoewel de modulaire en de aluminium drempelplaten wel zeer geschikt zijn voor ingangen van woonhuizen of bedrijfspanden, is dit niet het geval bij aluminium drempelplaten. Dit alles heeft te maken met het feit dat aluminium geen antislip bevat, waardoor er zeer gevaarlijke situaties kunnen ontstaan tijdens regenachtige dagen. Daarom zullen wij dit materiaal eigenlijk altijd voor binnen aanbevelen. Naast de veelal besproken drempelhulpen verkoopt CadeeCare ook aluminium drempelvervangers. Deze vervangers worden veelal toegepast op het moment dat er een drempel verwijderd is. Zo blijft de overgang van de ene ruimte naar de andere ruimte zeer beperkt en dekt het de weggehaalde drempel netjes af. Ook het monteren van deze aluminium drempelplaten gaat makkelijk en simpel afhankelijk van de ondergrond.

 

Kant en klare drempelhulpen

CadeeCare biedt naast maatwerk ook een ruim assortiment van kant en klare drempelhulpen aan. Bij deze drempelhulpen wordt er voornamelijk rekening gehouden met de plek waar het hulpmiddel wordt gemonteerd. Zo zijn onze kant en klare drempelplaten zeer geschikt voor zowel binnen als buiten. Deze hulpmiddelen bezitten een antislip waardoor u veilig in welke weersomstandigheden dan ook uw huis, pand of winkel kunt betreden. Omdat bij CadeeCare veiligheid voorop staat, zijn ook al onze kant en klare drempelplaten getest en voldoen deze aan alle veiligheidseisen die gesteld zijn aan dit product. Weet u eigenlijk niet zo goed welke zorghulpmiddel geschikt is voor uw situatie? Dan kunt u uiteraard eerst contact opnemen via onze contactpagina. Mocht u na alle informatie toch graag een professional laten langskomen bij u op locatie? Dan kunt u gebruik maken van onze meet- en montageservice.

 

Heeft u vragen? Wij adviseren u graag. Contact